digiliekki oy

Digiliekki Oy on mainostoimisto joka tarjoaa valo- ja videokuvaus palveluita sekä ratkaisuja sosiaalisen median mainontaan ja markkinointiin. Meillä Digiliekillä on nuorista osaajista huolimatta pitkä ja laaja kokemus valokuvauksesta, videotuotannoista sekä sosiaalisesta mediasta.
Me tarjoamme asiakkaillemme idean ja toteutuksen, alusta loppuun. Digiliekki Oy - kuvat, videot ja sisällöntuotanto.
Suunnittelu ja toteutus, kaikki saman katon alta!

"Weistämö toteutti meille uuden brändi-ilmeen sekä nettisivut."

"Meillä oli idea siitä miltä haluttaisiin yrityksemme ilmeen näyttävän sekä nettisivut, ja Weistämön kanssa näitä ideoita lähdettiin kehittämään eteenpäin. Weistämöltä tuli uusia näkökulmia mitä itse ei ajatellut, ja näiden avulla saatiin luotua nykyinen yritysilme. Yhteistyö sujui todella jouhevasti, asiakkaana sain henkilökohtaista palvelua ja sain nopeasti vastaukset mieltä askaruttaviin juttuihin ja koin että minua asiakkaana myös kuunneltiin.
Weistämön kanssa kehitettiin myös brändiuudistuksen lanseeraukseen somekampanja, joka oli jättimenestys. Some kampanjalla tavoitimme neljässä päivässä enemmän ihmisiä kuin millään julkaisuilla aiemmin, ja sitoutimme tilejä enemmän kuin mihinkään julkaisuihimme ennen.

Kaikki tämä orgaanisien postauksien kautta. Palaute uudesta yritysilmeestä ja nettisivuista on ollut pelkästään positiivista, ja me asiakkaana ennen kaikkea olemme todella tyytyväisiä. Saimme kehuja nettisivuista myös muilta mainostoimistoilta, esimerkiksi Turkulaisesta mainostoimistosta Tagomo Digital Oy:sta osakas soitti ja kehui uusia nettisivuja. En voi muuta kuin suositella Weistämöä kaikille! "

Digiliekki Oy
toimitusjohtaja Jesse Posti

Etusivukuva

Yrityksen logo ja värit

Logo
Animoitu logo
Värit

Materiaalia

Käyntikortit etupuoli / tausta puoli
Kirjelomake ja kirjekuori
Auto teippaukset

Lanseerauskamppanja someen

Ensimmäinen postaus eri some kanaviin
Toinen postaus eri some kanaviin
Kolmas postaus eri some kanaviin
Ja lanseeraus postaus eri some kanaviin

Hieman materiaaleja

Paita ja takki
RollUp

Katso lisää referenssejä