OPTIMI

hintalaatu

+44%

kävijöitä

JOKA

kolmas
kokeilisi

Tarkoituksena on räätälöidä toimiva, kustannustehokas ja ennakoiva kiinteistönhuolto kokonaisuus yhdessä asiakkaan kanssa, mikä takaa turvallisen, siistin ja teknisesti toimivan kiinteistön ja säilyttää sen arvon.
Ydinosaamisemme. Vuosien varrella on tullut tutuksi monen tyyppiset kiinteistöt latorakennuksista isoihin liikekiinteistöihin. Sekä vanhat, että uudet talotekniset järjestelmät ovat perusosaamistamme.

Laajan kokemuksen kautta ymmärrämme tilaajan ongelman ja otamme sen vakavasti, oli sitten kyseessä välkkyvä lamppu, tai laaja vesivahinko. Olemme tottuneet siihen, että palvelupyyntöihin täytyy reagoida nopeasti.

“Uudistuminen sujuu, kun yhteistyö sujuu”

"Yhteistyömme on jatkunut jo parisen vuotta ja olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.Weistämö todellakin kuuntelee asiakastaan ja haluaa auttaa menestymään, mutta uskaltaa kuitenkin haastaa asiakkaan mielipiteitä/ideoita, mitä arvostamme suuresti.

Esimerkiksi: kotisivumme, pakettiauton teippaukset ja käyntikortit olemme luoneet yhdessä, jotta niistä on saatu meidän näköiset ja siinä on todellakin onnistuttu. Weistämö pääsi tosi nopeasti perille siinä, että millaisen kuvan haluamme antaa itsestämme asiakkaalle ja mikä on on meidän brändi."

toimitusjohtaja
Samu Kolehmainen

Yrityksen logo ja värit

Yrityskuvan terävöinti ja freesaus

Materiaalia

Käyntikortit
Facebook mainos
Sähköinen suora osa 1 ja 2
Flyer A4
Sähköinen suora osa 1 ja 2
Autonteippaukset
Sähköinen suora

Katso lisää referenssejä