Elena

Elena on vuodesta 1998 tarjonnut pienille ja keskisuurille yrityksille ”avaimet käteen” kommunikointipalveluita. Vuosien saatossa on tekniikka sekä palvelumme muuttunut alkuajoista. Teknologiakehitys on tuonut haasteita niin asiakkaiden kuin toimittajien maailmaan. Nykyään kaikki toimivat samassaverkossa ja sen ymmärtäminen sekä hyödyntäminen yhdessä asiakkaan kanssa on mielestämme avain hyvään yhteistyöhön. Olemme panostanut tuotekehitykseen sekä luonut helposti hankittavia palvelukokonaisuuksia, kuten Elena Easy tuoteperhe. Easy tuoteperhe kattaa kätevästi kaikki pienen tai suuryritysten kommunikointitarpeet. Palvelun käyttöönotto on helppo eikä sido asiakasta pitkillä sopimuksilla. Palvelumme kautta voit soittaa, chätätä missä ja mistä vaan, kännykällä, PC:llä tai perinteisellä puhelimella. Lisäksi video ja konferenssipalvelut tulevat samassa paketissa mukaan, voit liittää palvelumme kätevästi Microsoft O365 palveluihin, ilman mitään asennusprojekteja. Operaattoriakaan ei ole tarve vaihtaa, vaan voit käyttää olemassa olevia palveluita ja tarvittaessa kilpailuttaa ne ilman  että palvelumme siitä häiriintyisi. Easy palvelun lisäksi Elenalta saa kattavat tietoturvalaitteet ja palvelut, WLan verkot, Micrsoft ohjelmistot sekä laadukkaat Internet liittymät ja Kännykkäliittymät.

"Palvelu oli hyvää ja sovituista asioista pidettiin hyvin kiinni."

"Elenan oli uusiuduttavaja saada palvelumme helpommin ostettavaksi sekä markkinoitavaksi. Elena Easy konsepti rakentui Elenan ”ajatuksesta” mitä lähdimme yhdessä Weistämön kanssa työstämään.
Elena Easy tuoteperheen tuotteistus oli osittain haasteellista, sillä meidän toimialantuntemuksen ymmärtäminen ja sisäistäminen vaatii aikaa myös mainostoimiston puolelta mutta pitkässä juoksussa tämä perehdyttäminen on ollut hyvä asia. Pystymme nyt paremmin suunnittelemaan markkinointia ja kehittää tuotteita kun molemmat osapuolet ymmärtävät mistä on kyse.
Prosessi oli erilainen mihin olimme aiemman toimijan kanssa tehnyt mutta kun sisäistin mallin, alkoi yhteistyö sujua paremmin ja lopuksi kaikki saatiin maaliin Korona tilanteesta huolimatta. 

Minusta ajatukset joita ”ääneen yleensä ajattelen” saatiin nopeasti myös suunnittelun pohjaksi, niistä syntyi yhteinen suunnitelma ja toteutus oli hyvin paljon sitä mitä olin mielessäni ajatellut ja jopa parempi kuin ajattelin, hyvää työtä.
Yhteistyö sujui ihan hyvin toki omat kiireeni hidastivat projektia jonkin verran mutta olen tyytyväinen tehtyyn ja odotan innolla tulevia markkinointi ponnistuksia.
Lopputulos on ollut hyvä ja markkinoinnin osalta olemme saanut selkeyttä ja uutta ja raikasta ilmettä. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja yhteiseen tekemiseen. "

Elena Yhtiöt Oy
toimitusjohtaja Jari Kauhanen

Elenan risteilijä ratkaisut

Yrityksen logo ja värit

Materiaalia

Käyntikortit etupuoli / tausta puoli
Folderi 4/4

Some materiaalia

Katso lisää referenssejä