Ilme tätä

vakaa

helposti

lähestyttävä

Asiakkaan tarpeet

huomioiva

Asianajaja Juhani Elo perusti Asianajotoimisto Elon kauppakeskus Myyrmannin avautuessa vuonna 1994. Vuonna 2015 perustettiin Asianajotoimisto Elo & Meriläinen vastuuosakkaanaan asianajaja Antti Meriläinen jatkamaan korkeatasoista asianajotyötä. Toimistomme palvelee edelleen suurella luottamuksella ja ammattitaidolla sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Hoidamme toimeksiannot kustannustehokkaasti – veloitusperusteena tuntilaskutus tai toimenpiteiden mukainen laskutus sopimuksen mukaan. Alkuneuvottelu on aina maksuton. Alkuneuvottelussa annamme arvion tulevista kustannuksista. Hoidamme myös oikeusaputoimeksiantoja.

"Saimme tyylikkään, modernin ja samalla perinteitä kunnioittavan uuden ilmeen – niin kuin me olemmekin"

"Toimistollamme oli useamman vuoden vanhat itse tehdyt verkkosivut ja logo, jotka molemmat kaipasivat uudistusta tälle vuosikymmenelle. Kynnys ottaa yhteyttä asianajotoimistoon on yleensä korkea ja halusimme erityisesti uusien verkkosivujen auttavan tämän kynnyksen madaltamisessa. Teemme työtä ihmislähtöisesti ja suurella sydämellä, minkä halusimme välittyvän verkkosivujemme kautta.

Mielestämme saimme, mitä tilasimme: sivut huomioivat erilaiset käyttäjät hyvin, visuaalinen ilme toimii kaiken kokoisilla näytöillä moitteettomasti, asiakkaalla on omaan tyyliinsä sopivat vaihtoehdot ottaa yhteyttä meihin ja sivut ovat lämminhenkiset. Tärkeää oli myös se, että sivut löytyvät hyvin hakupalveluissa. Tietoturvallisuus on meille tärkeää, joten sokerina kakun päällä tuli tieto siitä, että verkkosivumme ovat nyt tietoturvallisella alustalla."

Asianajotoimisto Elo & Meriläinen
Osakas, asianajaja
Antti Meriläinen

Yrityksen logo ja värit

Elo&meriläinen asiainajotoimisto logo

Materiaalia

Käyntikortit
Kirjelomakkeet
Kirjekuoret

Katso lisää referenssejä