Kun kohteeseen vaaditaan parasta hissisuunnittelua, vain mielikuvitus on rajana. Monesti luovuus antaa mainiot lähtökohdat suunnittelulle. Ja toisinpäin, usein pitkä kokemuksemme antaa siivet tehokkaalle tilankäytölle. Siksi toimitamme aina laadukkaita ja aina toimivia ratkaisuja asuin- ja liikekiinteistöihin. Turvallisuus ja toimivuus ovat hissin tärkeimpiä ominaisuuksia. Uudet hissit suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnittelu, hankinnat ja työt toteutetaan Suomessa voimassaolevien lakien, asetusten ja viranomaismääräysten mukaisesti sekä noudattamalla asiakkaan asettamia erityisvaatimuksia.

“Laatu pidetään korkealla kaikessa tekemisessä”

”Yrityksemme on toiminut vuodesta 1989 ja halusimme ripeästi uudistaa yrityksen ilmettä. Saimme Weistämöltä hyviä ideoita uuteen logoon ja ilmeeseen. Kommunikointi toimi, ja heti aloituspalaverin jälkeen tuli pino hyviä ehdotelmia, joista paras toteutettiin.

Nettisivuista tuli todella laadukkaat ja uusi logo on toimiva. Sivuista on saatu pelkästään positiivista palautetta, myös ulkoasua ja logoa on kehuttu. Olemme oikein tyytyväisiä saamaamme palveluun, sillä yrityksenä haluamme säilyttää laadun korkeana ja kasvun hallittuna.”

Pääkaupunkiseudun hissikeskus Oy
Janne Ahtovirta

Yrityksen logo ja värit

Hissikeksus logo

Materiaalia

Käyntikortit
Kirjekuoret
H'älytystarrat
Huoltokirjat
Yleisesite A4 6sivua
Autoteippaukset
Hissikeskus auton teippaukset auto etu viistoHissikeskus auton teippaukset

Myös työvaatteet tulossa

Katso lisää referenssejä