AIVO

jumppaa

+90%

huomasi

TOP 5

valinta

Tarjoan henkilökohtaista valmennusta pääkaupunkiseudulla. Valmennukseni keskittyy vahvasti lihaskuntoa parantavaan kuntosaliharjoitteluun ja oikeiden tekniikoiden opetteluun – rakennan saliohjelman vasta parin yhteisen harjoituksen jälkeen, jolla varmistan juuri sinun tarpeisiisi sopivan saliohjelman. Valmennan aloittelijoista jo kokeneempiin treenaajiin. Kuntosaliohjelman lisäksi ohjeistan ravintoon liittyvissä kysymyksissä keskittyen asioihin, joita voimme ruokailussasi parantaa, ilman liiallista rajoittamista.

“Vihdoinkin sain mitä tilasin”

“Otin yhteyttä Weistämöön sen jälkeen, kun olin viiden vuoden yrittäjäurallani saanut muilta palveluntarjoajilta kolmet huonot nettisivut – ilman palvelua. Tarkoitan palvelulla sitä, että vihdoin minulle annetaan valmis grafiikka lopputuloksesta: tältä sivut tulevat myös näyttämään!!!!Weistämö hoiti homman ensimmäisenä kuten olin aina toivonut. Annoin budjetin ja siinä pysyttiin. Ja jos jotain muutoksia tarvittaisiin, niistä soitetaan ja asiat hyväksytetään ENNEN lisätöitä. Mutta asiat hoituivat nopeasti, siis oikeasti nopeasti, ilman jatkuvaa muistuttelua ja lupailua, johon olen valitettavan usein törmännyt. Weistämö hoiti alusta loppuun niin toiminnot, ulkoasun kuin toteutuksen.Omassa yrityksessäni haluan, että persoonani ja tyylini välittyy myös verkkosivuston kautta. Asioiden tulee olla selkeitä, asiakas saa helposti yhteyden ja blogin ulkoasu on raikas ja helpostilähestyttävä.

Näistä asioista ei tarvinnut oikeastaan edes mainita Weistämölle – työn jäljessä näkyy monen vuoden kokemus siitä, millainen on myyvä verkkosivusto. Sivusto on raikas, erilainen mutta kuitenkin helppo navigoida, ja asiat on tiivistetty ytimekkäiksi kokonaisuuksiksi.Kollegat ovat antaneet hyvää palautetta ja olleet kiinnostuneita poikkeavasta ulkoasusta, joka on täynnä laadukkaita kuvia ja raikkautta. Käyntikortit ovat persoonalliset – aivan kuten niiden omistajakin  Sivuilla on helppo navigoida, ja kiitosta on tullut erityisesti blogin helppolukuisuudesta ja eri kategorioista.Nyt vain hakukoneoptimointi kuntoon, siinä se!Tulevaisuudessa tarkoitukseni on keskittyä etenevissä määrin ryhmä- ja verkkovalmennukseen sekä yrityspuolelle. Tämä on jo ennakoitu sivuston suunnittelussa, joka helpottaa yksityiskohtien hiomista tulevaisuudessa”

Bettina Gräsbeck

Verkkosivut / blogit

Lomakkeita

Käyntikortit

Katso lisää referenssejä