OMAN
NÄKÖINEN

visuaalinen

100%

toimii

ENERGINEN

ja raikas

Aidot Palvelut Oy on luotettava ja palveleva siivousalan yritys. Toimintaamme ohjaa vahva tahtotila palvella asiakasta aidosti kuunnellen,  palvellen ja kunnioittaen. Aidot Palvelut Oy tuottaa laadukkaita puhtauspalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille toimialaan katsomatta.  Tuotamme myös kotisiivouspalveluja sekä niihin liittyviä aputoimintoja. Yrityksemme on perustettu vuonna 2017 mutta osaamista ja  ammattitaitoa on kertynyt kymmenien vuosien ajan.

"Weistämö teki juuri sen mitä tarvitsin"

"Kun perustin yritykseni minulla ei ollut kuin visio. Weistämön tuki ja ammattitaito auttoi luomaan yritykselleni ilmeen, joka huomataan. Yhteistyö alkoi logon suunnittelusta ja laajeni nopeasti käyntikorteista nettisivuihin saakka. Weistämön ammattitaito ohjasi oikeaan suuntaan koko ajan.Minulla ei ollut selkeää visiota siitä millainen logo/väritys yritykselleni tulisi ja kieltämättä mainostoimiston esitys

(jonka nopeasti kuitenkin hyväksyin) oli ensinäkemältä ihan jotain muuta mitä olin odottanut. Ammattimaisesti tehty, luotettavaa, ison yrityksen ilme, modernia, helposti lähestyttävää - ja värit tuovat iloa. Olen ollut erittäin tyytyväinen. Nyt haasteena on kasvaa ja kasvattaa liikevaihtoa tekemällä asioita oikein ja panostaa myyntiin ja markkinointiin."

Aidot Palvelut Oy
toimitusjohtaja Sirpa Törn

Yrityksen logo ja värit

Aidot Palvelut logo

Materiaalia

Käyntikortit etupuoli / tausta puoli
Flyerit 4/4 Yrityspuoli / yksityispuoli
Asiakastyytyväisyys kysely ja ilmoitus
Autoteippaus

Katso lisää referenssejä