YSTÄVÄL-LINEN

luotettava

60%

OTS

LISÄSI

itsevarmuutta

MITÄ ON HYVÄ PLASTIIKKAKIRURGIA?

Vanha suomalainen sanonta: ”Priimaa pukkaa vaikka sutta yrittää” käännettynä päälaelleen: ” Sutta pukkaa vaikka priimaa yrittää” kuvaa kirurgin elämää karuimmillaan. Erityisesti tämä koskee esteettistä kirurgiaa, koska siihen liittyy paljon muutakin kuin pelkkä fyysinen vaiva. On osoitettu, että hyvin tehty esteettinen kirurgia parantaa myös psyykkistä ja sosiaalisista oloa. Parhaimmillaan esteettinen kirurgia parantaa elämänlaatua ja antaa lisäpaukkuja

“Halusimme uutta ilmettä ja tuoreita ajatuksia verkkosivuillemme, mainontaan sekä markkinointiin.”

“Halusimme uutta ilmettä ja tuoreita ajatuksia verkkosivuillemme, mainontaan sekä markkinointiin. Weistämö hoiti asiat ammattitaidolla, toi uusia ideoita ja myös toteutti ne. Eli Weistämö edusti laaja-alaista osaamista, ideointia sekä myös toteutusta. Haimme yrityskuvaamme uutta ja muista poikkeavaa konkreettisuutta, jonka tavoitteen Weistämö täytti hienosti.Nettisivujamme ja mainontaamme pidetään yleisesti laadukkaana, selkeänä ja luotettavana. Se on erittäin oleellista alallamme.

Olemme myös erottautuneet positiivisesti yleisestä markkinahälinästä ja roskan kauppaamisesta.Yhteistyömme aikana ei ole tullut esiin erityisiä puutteita tai vikoja. Työ on ollut hauskaa ja ravitsevaa. Aivoterapiaa parhaassa mielessä.”
Yritysjärjestelyjen vuoksi kehityssuunnitelmat ovat avoimina…

Sairaala KL
Asko Salmi

Juliste ja ilmoitus sarja

Materiaalia

Verkkosivun etusivun tarjous
Verkkosivun etusivun tarjous
Ilmoitus Anna lehdessä
Banneri Kaleva lehdessä

Katso lisää referenssejä